Har du svårt att hitta en storlek som passar dig? Oroa dig inte, det är inte längre ett problem. Det finns numera massor av storlekar som passar alla former och du behöver varken begränsa dig när det kommer till färg eller design. Vi kommer alla ihåg den tid då man var tvungen att köpa dåligt utformande kläder som inte smickrade kroppen eller passade till en utekväll med tjejgänget. Lyckligtvis har marknaden för större storlekar bokstavligen exploderat och erbjuder ett brett utbud av allt ifrån välsittande klänningar till snygga byxor. Se här för en närmare titt på några av de plagg som passar till både fest och vardag, formell och ledig klädsel.

Bored, overweight man sits on the sofa

Byxor för alla tillfällen

Nu när det finns möjlighet att välja och vraka bland snygga plagg kan du börja bygga din garderob från grunden. Föredrar du enfärgade byxor eller gillar du när det blandas med både färg och mönster? Oavsett vilket har du många möjligheter att hitta det perfekta klädesplagget för alla tillfällen. Speciellt byxor har fått en rejäl uppsving när det kommer till tillgång. Du kan nu köpa en rad olika material och plagg som tillåter dig att klä upp dig i mer än bara jeans, i stort sett det enda plagg som tidigare fanns i större storlekar. Låt väldesignade byxor framhäva din unika personlighet och var inte rädd för att experimentera med olika färger, modeller eller material. Köp hem leggings, hängslebyxor, mysbyxor eller enfärgade och snyggt skurna modeller som ger dig rätt look inför arbetsintervjun.

Inspireras av den nya vågen av byxor

Nu när en ny värld av möjligheter har öppnats är det dags att testa sig fram och skaffa nya klädesplagg för att förgylla varje tillfälle. Behöver du inspiration kan du bara göra några snabba sökningar på big size-modeller och se om de senaste trenderna är något även för dig. Trots att den svenska sommaren lämnar mycket i övrigt att önska så finns det ändå dagar då det är perfekt att slänga på sig ett par snygga leggings och en mönstrad tunika. De broderade varianterna är något du bör kika närmare på och det går aldrig fel med ett par välsittande leggins eller jeggings. Du kan få dem i ett välsittande material som samtidigt ger dig en feminin touch och är bekväma att gå i. Om du önskar få ytterligare form eller stöd finns det också shapewear att bekanta sig närmare med.

Ta hand om dina nya byxor

Om du har inhandlat ett par byxor som både är snygga och sitter bra vore det dumdristigt att inte ta väl hand om dem. Genom att följa tvättråden som följer med de flesta plagg kan du försäkra dig om att byxorna håller sig fräscha och välsittande lång tid framöver. Om du önskar att stryka dem är det också viktigt att du försäkrar dig om att materialet tål det. Vill du vara riktigt skonsam mot dina nya plagg är det rekommenderat att du använder dig av tvättpåse, eller åtminstone tvättar plagget ut och in.