Även hårmodet influeras av den androgyna stilen och romantiska lockar, gäller både damer och herrar under 2015.

Damernas hår & make up 2015
Sotade ögon går igen hos modeller för fler modehus. Läppar naturfärgade (nude) Långt rakt hår med mittbena och naturligt fall bästa frisyren för år 2015. Även ett naturligt fall på håret med sidbena och låg hästsvans passar väl 2015. Slickback, som nytvättat hår verkar ha blivit en trend som kvarblir. Frisyr med långt hår i mittbena, flätas lågt så att håret täcker öronen. Den naturliga looken är stark 2015. Blåa ögon med eyeliner och skuggning i azurblått, kan vara snyggt till en naturlig solbränna. Make up, lite honungsnyans som mycket lättsolbränna, lätt skuggade ögon och röda läppar fungerar också.

Att krusa ett antal hårtestar har också setts på cat walken. Inte hela frisyrer dock. Eyeliner i pastellfärg utan att mascara appliceras på fransarna har också setts. Även som en grafisk flytande eyeliner och glitter på örsnibbarna, helt nytt grepp.

Herrarnas hår 2015
Vad det gäller frisyrmodet för män förekommer inte på när lika många varianter som för damerna. Fast spännvidden vad det avser herrarnas frisyrer är bredare än vanligt under 2015. Det som trendar för herrarna är långt, rufsigt och rockigt hår. Fast det är även trendigt rakat med undercut är fortfarande en växande trend. Den förekommer i en mängd olika varianter som en med en lugg som är asymmetrisk.

Hipster-skägg med samuraj-frisyr som passar som hand i handsken. Frisyrer med gel förekommer också liksom sidbena och pompadourfrisyrer. Backslick fortfarande populärt även i år. Gäller också att få till en nyvaken lite rufsig frisyr med hjälp av de hårprodukter som finns att tillgå. Vilken frisyr eller vilket skägg man väljer så gäller att det ska hållas rent och fräscht.