Redan nu kan du börja spana på höstens modetrender. Det är många trender som hänger med från sommaren som stickat och kjolar. När du ska shoppa de senaste modetrenderna ska du kolla in NA-KD breda sortiment. De har alltid de senaste trenderna till mycket bra priser.

Riktigt trendigt med lappat och lagat

Något som spås bli en trendraket i höst är lappat och lagat. Det är många inom modebranschen som brinner för “upcycling” och miljön. Ett resultat av detta är att gamla oanvända tyger används för att tillverka exempelvis jackor och klänningar. Förutom att det är väldigt miljövänligt får du chans att knipa ett plagg som är unikt, eller varför inte designa dina egna plagg? Det är dags att damma av symaskinen!

Plisserade kjolar och schackmönster

Den plisserade kjolen är ett måste hösten 2021. Alla modeller av den plisserade kjolen fungerar. Välj något som passar dig; kanske en lång, elegant eller kort och kaxig kan vara något. Vill du ha ett säkert kort som ger en enkel, stilsäker och klassisk look, ska du satsa på att kombinera svart och vitt i olika kombinationer. Vill du ta den svartvita trenden ytterligare ett steg ska du anamma den svartvita schackmönster-trenden.

Löst och ledigt

Att klä dig i en figurnära kroppsstrumpa är helt rätt till hösten men motsatsen är också en supertrend. Det ska i motsats till kroppsstrumpan vara löst och ledigt med långa byxben och ärmar. Plaggen ska gärna ha ballong-liknande former.

Stövlar med högt skaft och trubbig tå

Ska du köpa en ny sko inför hösten, ska du köpa en löst sittande läderstövel med högt skaft. Antingen ska skaftet sluta under knät, eller sträcka sig ända upp på låret. Tån ska vara trubbig och klacken ska vara mer åt det rejäla och klumpiga hållet. Du kan ha stövlarna till alla möjliga plagg.

Dunjackan och new age

När hösten blir kyligare och börjar övergå mot vinter är det tid för dunjackan. Det är hösten och vinterns viktigaste ytterplagg. Vill du sticka ut då bär du en mönstrad dunjacka. Både långa och korta dunjackor fungerar. Till hösten är det dags att rensa bland mysplaggen. Släng alla gamla utslitna plagg och satsa på kashmir och stickade set. Det är perfekt till det kallare höstdagarna. New Age är också en trend som du kommer se mer av till hösten. Den trenden kommer från att intresset för andlighet och astrologi har ökat väldigt mycket. Allt från holografiska mönster till magiska symboler är stekhett.