Det här med märkeskläder är lite av en diskussion. En del föredrar att köpa märkeskläder eftersom märkeskläder oftast är framtagna med bättre kvalitet medan andra föredrar att handla av billigare märken eftersom det passar deras plånbok bättre. De senaste åren har det blivit mode bland ungdomar att bära märkeskläder. I det här inlägget får du några tips på onlinebutiker som säljer märkeskläder.

Thernlunds

Thernlunds är ett familjeföretag som finns online men de har också ett par fysiska butiker du kan besöka. På deras hemsida https://thernlunds.se/ hittar du kläder för både barn, dam och herr från massor av olika märken. De har kläder för alla årstider och tillfällen. Några exempel på varumärken du finner i deras butik är Gant, Eton, Morris, Ralph Lauren och Moschino.

Boozt

Boozt är ännu ett exempel på en butik som har en hel del populära märkeskläder i sitt utbud. Boozt är ett svenskt företag som har sitt huvudkontor i Malmö och säljer sina kläder online. De säljer mode för både barn, dam och för herr. Förutom att de säljer kläder och accessoarer så säljer de även en del skönhetsprodukter för dig som behöver fylla på ditt badrumsskåp. Några exempel på varumärken du finner i deras butik är Adidas, Gucci, Ida Sjöstedt, Levi’s och Valentino.

Best of brands

Ett annat exempel på ett företag som säljer märkeskläder online är Best of brands. Företaget har funnits sedan år 1997 och säljer sina kläder online, men de har även en fysisk butik i Sickla, vilket är en ort utanför Stockholm. På deras hemsida hittar du kläder, skor, accessoarer och även en hel del heminredning. De säljer kläder för både damer och för herrar. Några exempel på populära varumärken du finner på deras hemsida är Dagmar, Filippa K, Rodebjer, Acne Studios och Odd Molly.

Bubbleroom

Vi avslutar det här inlägget med att berätta lite om onlineföretaget Bubbleroom. Företaget grundades år 2005 och säljer sina kläder i en webbshop online. På deras hemsida hittar du kläder som är mer exklusiva, men även kläder som de flesta har råd med. De har valt att fokusera på att enbart sälja kläder för dam. Några exempel på populära varumärken du finner på deras hemsida är Gant, Marc Jacobs, Dagmar, Fila och Ida Sjöstedt.